סדנת בשר

רק ב-185 ₪ במקום 289 ₪

על הסדנאות שלנו

הסדנאות מתאימות לכל חובבי הבישול באשר הם.
הסדנאות מיועדות לקהל של 16-20 איש, בהדרכת שפים בעלי ידע רב וניסיון עשיר.
כל שף בתחום התמחותו נותן טיפים מעשיים ושואף להעניק ביטחון וידע לכל המשתתפים ברמות השונות.

הסדנאות אורכות כ-3 שעות, במהלכן מכינים המשתתפים את מתכוני הסדנה בליווי ובהדרכת השף.
בסיום הסדנה המשתתפים נהנים מארוחה מלאה ועשירה בטעם מכל המנות שהכינו.
המשתתפים בסדנאות האפייה נהנים ממאפים מעשה ידיהם אותם ניתן לקחת הביתה ולהתגאות בפני כולם.

סדנת בשר בהדרכת השף יניב גור-אריה.
דייט של שלוש שעות עם בשר בקר איכותי, הסדנא תכלול היכרות עם נתחי הבשר השונים והתאמתם לשיטות בישול, מידע על בחירה נכונה וטיפול נכון בבשר ומתכונים טעימים:

  • ביף בורגיניון - קדירת בשר שריר עם יין אדום וירקות שורש
  • קרפצ'יו פילה בקר עם שמן זית, בלסמי מרוכז ועלי רוקט לצד פוקאצה איטלקית קלאסית
  • סינטה צרובה עם פטריות יער וקרם ארטישוק ירושלמי
  • המבורגר אמיתי ומשובח - שלב אחרי שלב כולל לחמניות ביתיות והצ'יפס המושלם

 

 * הסדנא תתקיים ב-25.5 יום שישי בשעה 9:30 

הסדנאות מתקיימות בסניף ניופאן גורמה ת"א, יוניצמן 21 (מלון מנדרין)

 

שימו לב:

המקום כשר בהשגחת הרבנות בת"א | אורך הסדנה כ-3 שעות | התשלום יתבצע מראש | קיום הסדנה מותנה במס' משתתפים מינימלי | כמות משתתפים מקסימלי: 20 איש |מדיניות ביטול: ניתן לבטל השתתפות בסדנה עד 3 ימי עסקים לפני מועד הסדנה (לא כולל יום הסדנה) בעמלת ביטול של 5% | בעת ביטול בטווח קצר מ-3 ימי עסקים לפני מועד הסדנה לא יינתן החזר כספי ולא יינתן מועד חלופי לסדנה.

 

אופן המימוש:

לחצו למטה על כפתור "להזמנה" , הקוד ישלח אליכם בהודעת SMS  ובדואר אלקטרוני  לכתובת המייל ומספר הטלפון הנייד המעודכן במערכת.

לרכישת הסדנה: התקשרו לטלפון 03-6996100 שלוחה 2 ורכשו עם הקוד שקיבלתם

 

 

 

להזמנה